Återbetalnings- och returpolicy

Vår återbetalnings- och returpolicy varar i 30 dagar. Om det har gått 30 dagar sedan ditt köp kan vi inte erbjuda dig full återbetalning eller utbyte.
För att vara berättigad till återbetalning måste din vara vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den ska också vara i originalförpackningen.

Återbetalning och retur gäller ej för:

  • Presentkort
  • Nedladdningsbara produkter

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis.

Återbetalning

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din återbetalning.

Om ditt ärende blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom cirka 10 antal dagar.

Försenade eller saknade återbetalningar

  • Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen.
  • Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt.
  • Kontakta sedan din bank. Det är ofta en viss handläggningstid innan en återbetalning bokförs.
  • Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, kontakta oss på sales@renegadepublishing.se

Försäljningsartiklar

Endast ordinarie prissatta varor kan återbetalas. Reavaror kan inte återbetalas.

Returnerar

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du behöver byta den mot samma vara, skicka oss ett e-postmeddelande till: sales@renegadepublishing.se och skicka din vara till:
Renegade Publishing
Bockvägen 35
135 50 Tyresö

Gåvor

Om varan markerades som en gåva när den köptes och skickades direkt till dig, får du en gåvokredit för värdet av din retur. När den returnerade varan har tagits emot skickas ett presentkort till dig.

Om varan inte var markerad som en gåva när den köptes, eller om gåvogivaren fick beställningen skickad till sig själv för att ge till dig senare, skickar vi en återbetalning till gåvogivaren och de kommer att få reda på din retur.

Frakt & Retur

För att returnera din produkt ska du posta produkten till:
Renegade Publishing
Bockvägen 35
135 50 Tyresö

Du kommer att stå för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara. Fraktkostnader återbetalas ej. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.

Beroende på var du bor kan tiden det kan ta för din utbytta produkt att nå dig variera.

Om du returnerar dyrare varor bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte transporten från dig.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss på sales@renegadepublishing.se för frågor relaterade till återbetalningar och returer.